Young Adult | SUROVA LEPOTA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ROZAMUND HODŽ je diplomirala na katedri za engleski jezik na Univerzitetu u Dalasu, a master studije je nastavila iz oblasti srednjovekovnog engleskog na Oksfordu. Kada je njen stariji brat imao trinaest godina, osnovao je udruženje pisaca sa drugarima i nije hteo da joj dopusti da bude član, jer je imala samo osam godina. Ubrzo se zaklela da će postati pisac i naterati ga da zažali. Još nije zažalio (proverila je). Ali je zato 2014. godine objavila svoj prvi roman, pa je sada među njima ... >>>

SUROVA LEPOTA

Oblast: YA Fantastika
ISBN: 978-86-10-02347-3
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 272
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN
Očaravajuća ljubavna priča o našim najskrivenijim željama i njihovoj moći da promene našu sudbinu.

Još od rođenja obećana je zlom vladaru njenog kraljevstva, sve zbog jedne budalaste opklade. I još od rođenja obučavana je da ga ubije. Na svoj sedamnaesti rođendan, napušta sve da bi se udala za svemoćnog i besmrtnog Ignifeksa. A njen plan? Da ga zavede, uništi njegov začarani dvorac i razbije kletvu staru stotinama godina.

Ali Ignifeks uopšte nije ono što je očekivala – neobično je zavodljiv, a njegov dvorac, veličanstveni lavirint čarobnih odaja, oduzima joj dah. Ali čak i kada bi mogla da natera sebe da voli zakletog neprijatelja, kako da odbije dužnost da ga ubije? Kako vreme ističe, mora da odluči šta je važnije: budućnost kraljevstva ili čovek koga nikada nije trebalo da zavoli.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar