Young Adult | I ONDA ME TAMA OBUZME
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
KIRSTEN VAJT je autor brojnih bestselera Njujork tajmsa, a u romanu I onda me tama obuzme izmaštala je Vlada Drakulu kao neukrotivu tinejdžerku. Ne ume da se grli i živi sa porodicom u San Dijegu, blizu okeana. Savršeni pejzaži koji je okružuju pomažu joj da zamisli udaljena mesta i još udaljenija vremena. >>>

I ONDA ME TAMA OBUZME

Oblast: YA Fantastika
ISBN: 978-86-10-02113-4
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 336
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
AKCIJA: 575,20 DIN Ušteda: 323,80 DIN
Tako da je pitanje sada, kćeri Zmaja, kakvu ćeš ti žrtvu prineti? Šta ćeš dozvoliti da ti oduzmu kako bi i ti imala moć?

Od devojčice niko ne očekuje brutalnost. Lada Drakula bi želela da tako i ostane. Otkako su njenog osetljivog brata Radua i nju otrgli iz rodne Vlaške da bi odrasli kao taoci na osmanskom dvoru, Lada je znala da će preživeti samo ako ne pokaže milost. Jer njihovo plemenito poreklo ujedno je i prokletstvo – Raduu i Ladi je suđeno da budu pioni u svirepoj igri, a pretnja mača ih prati na svakom koraku.

Lada prezire Osmanlije i strpljivo planira osvetu, a Radu samo žudi da se oseti bezbedno. Kada upoznaju Mehmeda, buntovnog i usamljenog sultanovog sina, Radu je ushicen što je stekao istinskog prijatelja – a Lada se pita da li je najzad pronašla nekoga dostojnog njene strastvene prirode.

Ali Mehmed je naslednik carstva protiv kog se Lada zaklela da će se boriti – a koje je za Radua postalo dom. U svetu gladnom krvi i ambicija, Lada, Radu i Mehmed grčevito će se boriti za veze koje ni najdublja ljubav i odanost neće uspeti da sačuvaju.
Aleksandra Filipović
Knjiga oduzima dah. Konačno osveženje od starog kalupa YA fantastike... Topla preporuka!
Dodajte svoj komentar