PREŽIVETI SREDNJU ŠKOLU
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
LELE PONS se proslavila snimajući kratke, komične video-klipove na Vajnu, gde je dostigla čak deset miliona pratilaca i gotovo osam milijardi pregleda. Preživeti srednju školu je njen prvi roman, u kome istoimena junakinja prolazi kroz slične izazove kao i prava Lele, a koji je napisala u želji da na kreativan i duhovit način podeli svoje jedinstveno iskustvo sa svetom. U pisanju joj je pomogla priznata autorka Melisa de la Kruz, koja je napisala brojne bestselere za tinejdžere i odrasle. >>>

PREŽIVETI SREDNJU ŠKOLU

Oblast: Savremeni YA
ISBN: 978-86-10-02038-0
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 264
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Lele je potpuno neprilagođena u novoj srednjoj školi, sve dok preko noći ne postane senzacija na Vajnu. Ova budalasta i beskrajno duhovita devojka, koja izgleda kao barbika, moraće da se suoči sa sasvim novim izazovima – neprestana drama, nemilosrdne klike, neočekivana internet slava – a da pritom ne razočara roditelje i zadrži dobre ocene.

Entuzijazam i neposrednost koji su je pretvorili u najgledaniju zvezdu na Vajnu prisutni su na svakoj stranici ovog šarmantnog romana. Od nesimpatičnog ponašanja prema simpatijama, preko lažnih žurki za Instagram sa najboljom drugaricom, do kukanja oko roditelja i domaćeg sa (ne)prijateljicama, srednja škola je vrteška veličanstvenih uspeha i potpuno sramotnih neuspeha, a Lele je neprikosnovena kraljica drame koja će vas zasmejati do suza.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar