Young Adult | DEČKO KOJI MI KUCA NA PROZOR
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
KERSTI MOZLI je odmalena obožavala da čita. Svake noći je ostala budna do sitnih sati i plaćala cenu za to sledećeg dana u školi. Kada je odrasla i otkrila platformu Wattpad, skupila je hrabrost da objavi nešto što je napisala. Sedam miliona čitalaca kasnije, objavila je debitantski roman Dečko koji mi kuca na prozor, koji je ušao u najuži izbor za najbolji YA roman na sajtu Goodreads. Kersti je takođe supruga, mama, ponosni zavisnik od čokolade i beznadežno ... >>>

DEČKO KOJI MI KUCA NA PROZOR

Oblast: Savremeni YA
ISBN: 978-86-10-02079-3
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 296
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
AKCIJA: 575,20 DIN Ušteda: 323,80 DIN
UŽI IZBOR ZA NAJBOLJI YA ROMAN NA SAJTU GOODREADS

Amber i Džejk Voker imaju nasilnog oca. Jedne noći Lijam, najbolji prijatelj njenog brata, vidi Amber kako plače i kroz prozor se penje u njenu sobu da je uteši. Taj gest će označiti početak odnosa između ljubavi i mržnje koji će trajati narednih osam godina.

Lijam za to vreme postaje samopouzdani zavodnik koji nikada nije imao pravu devojku. Amber i dalje nosi emotivne ožiljke zbog očevog maltretiranja. Po svemu sudeći, nisu jedno za drugo.

Odnos im je oduvek bio nestabilan, ali šta će se dogoditi kada Amber počne da posmatra Lijama malo drugačijim očima? I kako će njen brat, koji je pomalo previše zaštitnički nastrojen prema njoj, reagovati kada sazna da se njih dvoje zbližavaju?
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar