Young Adult | VRTOGLAVE VISINE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
KETRIN MAKGI rodom je iz Hjustona u Teksasu. Studirala je francuski i engleski na Prinstonu, a završila master studije iz oblasti menadžmenta na Stanfordu. Dok je stanovala na drugom spratu zgrade u Njujorku, neprestano je maštala o neboderima i tako je otpočela njena spisateljska karijera nakon uredničkog posla. Hiljaditi sprat njen je prvi roman. >>>

VRTOGLAVE VISINE

Oblast: YA Fantastika
ISBN: 978-86-10-02284-1
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 320
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
NIJE ZLATO SVE ŠTO SIJA.

Dok žive na visinama, u sjaju i glamuru, petoro tinejdžera krije opasne tajne o jednoj strašnoj noći. Jer svako od njih u sebi nosi i svetlost i tamu. Baš kao i Ogledala.

Ogledala su, zapravo, dve različite kule, jedna svetla i jedna tamna. Polarne suprotnosti, kao dan i noć. Nijedna nema značenje bez druge, kao mnogo stvari na našem svetu.

Ledu proganjaju sećanja na događaje iz najgore noći u njenom životu. Uradiće sve što je potrebno da bi tajna ostala skrivena – verovaće i neprijatelju. 
Vot samo želi da zaboravi na sve, sve dok ga Leda ne natera da počne ponovo da hakuje. Oslobodiće se njenih stega zauvek.
Kada Rajlin dobije stipendiju najbolje privatne škole u Njujorku, život joj se menja iz korena.  Ali to znači da će videti dečka kojem je slomila srce, i koji je onda njoj slomio srce. Izdržaće.
Ejveri pati zbog njega. On je jedini momak kog ne može da ima, ali ona je spremna na sve. Biće sa njim.
A tu je i Kaliopi, tajanstvena lepotica koja stiže u Njujork odlučna da im svima pomrsi konce… I zna tačno odakle da počne. Posvađaće ih.
Ali niko od njih ne zna da postoje dva oka koja ih budno posmatraju, pažljivo prateći svaki njihov korak. Neko ko čeka u prikrajku. Osvetiće se.

U ovom svetu vrtoglavih visina, samo jedan pogrešan korak znači užasan pad.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar