Young Adult | GRAD SVETACA I LOPOVA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
NATALI K. ANDERSON je američka spisateljica, ali i stručnjak u oblasti međunarodnog razvoja. Prethodnih deset godina provela je radeći na projektima za izbeglice nevladinih organizacija i Ujedinjenih nacija širom sveta, uglavnom u Africi. Sa suprugom je pronašla dom u Ženevi, u Švajcarskoj.  >>>

GRAD SVETACA I LOPOVA

Oblast: Savremeni YA
ISBN: 978-86-10-02205-6
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 288
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
AKCIJA: 575,20 DIN Ušteda: 323,80 DIN
U senkama grada Sangvi živi devojka koja ne postoji. Nakon što je sa majkom izbegla iz Konga, Tina je stigla u Keniju u nadi da će izgraditi novi život i dom. Njena majka je ubrzo pronašla posao kao spremačica u jednoj bogatoj porodici, na čijem je čelu Roland Grejhil, jedan od najuvaženijih biznismena u gradu. Ali Tina nedugo potom saznaje da se iza bogatstva Grejhilovih kriju korupcija i zločin. Kada joj majku pronađu ubijenu u radnoj sobi gospodina Grejhila, ona bez sumnje zna ko je odgovoran.

Ni na trenutak ne zaboravljajući svoj plan da se osveti, Tina naredne četiri godine sama preživljava na ulici. Radi za vođu Gunda, lokalne bande lopova. Upravo je jedan zadatak za Gunde najzad vraća na imanje Grejhilovih, i pruža joj šansu za osvetu koju je čekala. Ali čim zakorači u taj velelepni dom, stare rane se otvaraju, i jedno staro prijateljstvo oživljava, pokrećući opasan lanac događaja koji bi je u svakom trenutku mogao koštati života.

Ali ako ju je život sa lopovima ičemu naučio, to je vrednost stvari, a istina o smrti njene majke je za Tinu neprocenjiva.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar