PLJAČKA VEKA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
JONAS BONIJER je švedski autor koji je do sada objavio osam romana. Pored pisanja romana, Jonas je još i scenarista i novinar. U period od 2008. do 2014. godine bio je izvršni direktor i predsednik Bonijer grupe. Trenutno živi i radi u Majamiju, sa suprugom i dvoje dece. >>>
PLJAČKA VEKA

PLJAČKA VEKA

Oblast: Trileri
Format: 145 x 205 mm
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je U Pripremi Obavesti me kad bude dostupan
Četiri muškarca i jedna žena spremni da rizikuju sve da bi se domogli bogatstva. Naizgled savršen plan. Helikopter sa milionima dolara i pitanja bez odgovora. 

Samija prati istorija sitnih zločina, ali sada je sve to iza njega, jer želi da se promeni zbog ćerkice. Ipak, kada se jedan poslovni dogovor neočekivano izjalovi, Sami se pita kako će dalje. 

Mišel je još kao dete pobegao od krvavog građanskog rata. Odrastao je u predgrađu Stokholma, okružen siromaštvom i kriminalom. Pokušava da okrene novi list, ali ne može da pobegne iz kandži prošlosti. 

Niklas je uvek živeo punim plućima. Putovao je po svetu i trudio se da bude viđen, da bude jedan od onih o kojima se priča. 

Zoran je biznismen, čovek koji poznaje ljude i kojem svi veruju. Kada je bio mlad i ambiciozan, maštao je da se obogati – po svaku cenu. 

A Aleksandra? Ona je razlog zbog kog ova četiri muškarca smišljaju senzacionalnu pljačku trezora u Stokholmu.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar