Young Adult | LJUBAV UVEK USPE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
BOGDAN STEVANOVIĆ BLOGDAN rođen je u Beogradu 17. decembra 1988. godine. Završio je Trinaestu beogradsku gimnaziju, a nakon toga je diplomirao na Geografskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na Odseku za turizmologiju. Posle osnovnih studija pohađao je master studije turističkog novinarstva na Univerzitetu Autonoma u Barseloni. Autor je projekta Svet dostupan svima, osnovanog sa ciljem pružanja informacija o turističkim destinacijama osobama koje koriste invalidska kolica. Jedan je od ... >>>

LJUBAV UVEK USPE

Oblast: Domaći autori
ISBN: 978-86-10-03146-1
Format: 115x105
br. str.: 64
povez: tvrd
Pismo: latinica
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN

Ako vam ljubav sa nekim nije uspela, znajte da je nije ni bilo. Ljubav uvek uspe.

U knjizi Ljubav uvek uspe objedinjeni su ljubavni citati iz prethodnih autorovih knjiga, te čitaoci imaju priliku da se prepuste putovanju koje će ih odvesti do najdubljih istina o sebi i drugima.

Moderan dizajn i ilustracije u boji izdvajaju ovu knjigu od prethodnih, a njen sadržaj inspirisaće sve nas da se još jednom zagledamo u sopstveno srce i priznamo sebi zbog koga ubrzano kuca.

Knjiga sadrži skoro devedeset ljubavnih citata u kojima autor pokušava da odredi šta ljubav jeste i nije, ali istovremeno postavlja pitanja koja će čitaoce navesti da preispitaju sopstvene spoznaje i stavove.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar