Young Adult | ISKRENA PREVARA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Emili Lokhart američka je književnica sa doktoratom iz engleske literature na Univerzitetu Kolumbija Autorka je nekoliko romana, od kojih su mnogi bili ovenčani prestižnim nagradama. Vegetarijanac je, a nekada je bila i vegan, kako bi izrazila svoje negodovanje zbog načina na koji se mesna i prehrambena industrija odnose prema životinjama. >>>
AKCIJA
ISKRENA PREVARA

ISKRENA PREVARA

Oblast: Savremeni YA
ISBN: 978-86-10-02184-4
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 232
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
AKCIJA: 511,20 DIN Ušteda: 287,80 DIN
ĐAVOLSKA PAMET JEDNE DEVOJKE JE NJENA KARTA ZA ŽIVOT IZ SNOVA. ALI KOLIKO PUTA NEKO MOŽE OKRENUTI NOVI LIST I POSTATI NOVA OSOBA? VI PROSUDITE.

Imodžen je naslednica u bekstvu, siroče, kuvarica i prevarantkinja. Džul je borac, društveni kameleon i sportistkinja. Intenzivno prijateljstvo. Nestanak. Ubistvo, a možda i dva. Nezdrava romansa, a možda i tri. Tupi predmeti, prerušavanja, krv i čokolada. Američki san, superheroji, špijuni i zlikovci. Devojka koja odbija da pruži ljudima ono što očekuju od nje. Devojka koja odbija da bude ono što je nekad bila, da ometa tajni svet pisama, Džulijet i Deklan otkriće istine koje prete da ih nepovratno razdvoje.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar