Young Adult | PISMA IZGUBLJENIMA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
BRIDŽID KEMERER je prvo pisala paranormalne misterije za omladinu, koje su kritičari pozdravili kao osvežavajuć i originalan doprinos žanru. Pisma izgubljenima je njen prvi realističan roman. Živi u Baltimoru sa mužem i četiri sina. >>>

PISMA IZGUBLJENIMA

Oblast: Savremeni YA
ISBN: 978-86-10-02054-0
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 280
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Džulijet Jang oduvek piše pisma svojoj majci, koja je kao fotograf proputovala svet – pa čak i posle smrti. Jedino na taj način može da se nosi sa gubitkom.

Deklan Marfi nije vrsta osobe koju bi trebalo preći. Dok na lokalnom groblju odrađuje društveno-korisni rad koji mu je sud odredio, pokušava da pobegne od demona prošlosti.

Kada Deklan pronađe uznemirujuće pismo na jednom grobu, ne uspeva da ga izbaci iz glave i odlučuje da odgovori. Uskoro će početi da se otvara potpunoj neznanki. Ali kada život u školi počne da ometa tajni svet pisama, Džulijet i Deklan otkriće istine koje prete da ih nepovratno razdvoje.
Miljana Stojilković
Stil pisanja je očaravajuć, bez suvišnjih detalja i bez gušenja. Čisto savršenstvo! Po mom mišljenju, najbolji naslov iz edicije YA. Pohvale za Vulkan što je preveo ovu predivnu knjigu.
Dodajte svoj komentar