Young Adult | O nama
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

O nama

U januaru 2013. godine osnovali smo Vulkan izdavaštvo, najveću izdavačku kuću na ovim prostorima. Iako mlada po osnivanju, Vulkan izdavaštvo je kuća sa dugom tradicijom i prepoznatljivim kvalitetom, jer je nastala spajanjem Alnarija i Mono i Manjane, dve velike izdavačke kuće koje su prethodnih deceniju i po stvarale, razvijale i unapređivale izdavaštvo u Srbiji.

Spojili smo se i osnovali Vulkan izdavaštvo vođeni željom da svojim vernim čitaocima ponudimo najveće svetske hitove, više različitih žanrova, veći broj akcija, povoljnije cene i široku ponudu naslova među kojima svako može pronaći nešto za sebe!

Sa ponosom ističemo da se među našim izdanjima nalaze brojna dela svetski poznatih bestseler autora, među kojima su: Gijom Muso, Robin Šarma, Nik Vujičić, Amanda Kvik, Nora Roberts, Aleksandra Poter, Kolin Falkoner, Sidni Šeldon, Siven King i mnogi drugi. Među našim piscima, nalaze se i najveća imena domaće književnosti – proslavljena književnica Gordana Kuić i Aleksandar Gatalica, dobitnik najprestižnijeg književnog priznanja u Srbiji – NIN-ove nagrade za roman godine 2012. 

U našoj ponudi možete pronaći najkvalitetnija izdanja iz oblasti beletristike, akcije i trilera, popularne i praktične psihologije, kao i veliki broj priručnika, vodiča, kuvara i štampani gift program. Među našim velikim knjigama posebno se ističu enciklopedije, a sa ponosom navodimo da smo objavili  najveće leksikografsko izdanje ove vrste u poslednjih dvadeset pet godina – Veliku opštu ilustrovanu enciklopediju Larus u pet tomova.

Vođeni željom da kod najmlađih čitalaca razvijemo i negujemo ljubav prema knjizi, pokrenuli smo Vulkančić u okviru koga objavljujemo veliki broj svetski popularnih i pažljivo odabranih edukativnih i kreativnih knjiga za decu.

Kako bismo vam knjige iz naše ponude učinili što dostupnijim, konstantno planiramo i razvijamo prodaju i promociju, prateći vaše potrebe i ideje: pored izuzetno razgranate prodajne mreže, naše naslove možete kupiti i preko sajta ili naručiti SMS-om, a članstvom u našem Klubu čitalaca ostvarujete posebne povoljnosti i pogodnosti. Takođe, kontinuirano organizujemo specijalne akcije sa najpovoljnijim cenama i poklonima, po kojima smo postali prepoznatljivi na tržištu.

Kako bismo sve naše naslove distribuirali sa jednakom pažnjom širom zemlje i omogućili vam najpovoljnije uslove kupovine, u junu 2010. godine osnovali smo lanac Knjižare Vulkan – najpoznatiji i najveći knjižarski lanac u našoj zemlji!

Pored pažljivo odabranih naslova koje vam nudimo, naš cilj je da se posvetimo svakom čitaocu, da razvijamo ljubav prema knjizi i čitanju, da popularišemo savremenu i klasičnu književnost i pomognemo mladim i talentovanim piscima da pronađu svoj put i ostvare svoj cilj. Upravo iz tih razloga, za Vulkan izdavaštvo vezuje se slogan – Više od knjige...


Osnovni podaci o preduzeću:

Izdavačko privredno društvo Vulkan izdavaštvo d.o.o. 
Gospodara Vučića 245, Beograd, Srbija
Pretežna delatnost: 5811 – izdavanje knjiga
Matični broj: 20892358
PIB: 107895467
Tekući račun: 

Dokumentacija:
Rešenje PDV
Rešenje PIB
Rešenje APR