Young Adult | KROFNICA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Džuli Marfi rođena je u Konektikatu, ali sada živi u Teksasu sa mužem koji je obožava, psom pomerancem koji je obožava i dve mačke koje je jedva podnose. Kada ne piše, radi u biblioteci.  >>>

KROFNICA

Oblast: Savremeni YA
ISBN: 978-86-10-01695-6
Format: 145x205
br. str.: 272
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Besane zvezdane noći, slatki ukus lizalica i nezaboravna duhovita heroina ukrašće vam srce... zauvek.

Samoproklamovana debeljuca Viloudin Vil Dikson, poznata i kao Krofnica, oduvek se osećala dobro u svojoj koži. U stvari, sve dok se u njenom životu nije pojavio Bo, neverovatno privlačan dečko iz skupe privatne škole. Vil je potajno zaljubljena u njega, a ni on nije ravnodušan. 

Međutim, umesto da bude osokoljena njegovom naklonošću, ona počinje da sumnja u sebe. Da bi povratila samopouzdanje, prijavljuje se na izbor za mis kako bi pokazala svetu da zaslužuje da bude tamo kao i bilo koja druga mršavica. Usput će šokirati čitav grad – a sebe možda najviše od svih.

Ako me je život ičemu naučio, to je da ne treba komentarisati nečiji izgled. Debela. Mršava. Niska. Visoka. To nije važno. Bez obzira na to kakvi ste – uvek postoji neko ko je lepši, pametniji ili mršaviji od vas. Da nije tako, ovaj bi svet bio baš dosadno mesto.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar