Young Adult | JEDINA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

KIRA KES je spisateljica bestselera Njujork tajmsa. Završila je istoriju na Univerzitetu u Radfordu. Odrasla je u Južnoj Karolini, a trenutno živi u Kristijansburgu u Virdžiniji sa mužem i dvoje dece. U slobodno vreme voli da čita, pleše, pravi video-snimke i jede nezdrave količine kolača. Za više informacija o autorki posetite sajt www.kieracass.com. >>>

JEDINA

Oblast: YA Fantastika
ISBN: 978-86-10-02150-9
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 248
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
AKCIJA: 511,20 DIN Ušteda: 287,80 DIN
DOŠLO JE VREME DA SE KRUNIŠE KRALJICA.

Kraj takmičenja se približava, i pritisak nikada nije bio veći. Amerika, ljubavi moja, ti si sunčeva svetlost koja se prosipa kroz drveće. Ti si smeh koji se probija kroz tugu. Ti si povetarac u suviše toplom danu. Ti si bistrina usred haosa. Pretnje izvan zidina palate sve su opasnije, a raspoloženje kralja Klarksona sve surovije. Ti nisi svet, ali jesi sve što svet čini dobrim. Bez tebe bi moj život i dalje postojao, ali ništa više od toga. Amerika i Makson tek počinju da shvataju koliko će žestoko morati da se bore za budućnost koju žele, i da je za ljubav potrebno mnogo više vere nego što su do tog trenutka bili voljni da pokažu.

Rekla si da će jedno od nas, ako želimo da ovo uradimo kako valja, morati da pokaže veru i odvaži se da preskoci jaz. A onda tajne kreću da izlaze na videlo i ništa više neće biti isto. Mislim da sam otkrio koji kanjon moram da preskočim, i nadam se da ćeš me ti čekati sa druge strane. Tik-tak.
Milica Dukic
Hej, zanima me da li će biti objavljivani i nastavci koji se tiču njihove čerke?
Dodajte svoj komentar