Young Adult | 36 pitanja koja su mi promenila mišljenje o tebi
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Viki Grant je nagrađivana autorka i scenarista. Živi u Novoj Škotskoj, koja je podjednako lepa kao i njeno ime. Voli da čita, putuje, dosađuje svojoj deci i šeta celom dužinom jedne plaže s belim peskom. Ima male suzne kanale pa ljudi često misle da plače kadzapravo ne plače. Posetite www.vickigrant.com. >>>

36 pitanja koja su mi promenila mišljenje o tebi

Oblast: Savremeni YA
ISBN: 978-86-10-02275-9
Format: 145x205
br. str.: 272
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN

MOŽEMO LI SE ZALJUBITI U NEKOGA KOGA ZNAMO SAMO IZ VIRTUELNOG SVETA ONLAJN DOPISIVANJA I TEKSTUALNIH PORUKA?

Hildi Sangster želi da doprinese nauci tako što ce ucestvovati u školskom psihološkom istraživanju i odgovoriti potpuno iskreno na 36 pitanja. To je

najmanje što može da uradi. Pol Bergin je rešio da zaradi džeparac odgovaranjem na nekih 36 pitanja, šta god da su. A svrha studije je da otkrije odgovor na pitanje: možemo li navesti dvoje potpunih stranaca da se kroz dopisivanje zaljube?

Odgovarajuci na pitanja, Hildi i Pol su plakali, smejali se, raspravljali, bežali i vracali se – ukratko, dovodili su jedno drugo do ludila… Kroz dopisivanje otkrili su jedno drugom svoje najskrivenije tajne i najvece želje, ali da li su u tih 36 pitanja otkrili i ljubav?

Nema ispravnog i pogrešnog odgovora, kao ni dobrog ili lošeg. Naš jedini zahtev je da na svako pitanje odgovorite što je iskrenije moguce.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar