AMERIČKA DINASTIJA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

KETRIN MAKGI rodom je iz Hjustona u Teksasu. Studirala je francuski i engleski na Prinstonu, a završila master studije iz oblasti menadžmenta na Stanfordu. Dok je stanovala na drugom spratu zgrade u Njujorku, neprestano je maštala o neboderima i tako je otpočela njena spisateljska karijera nakon uredničkog posla. Hiljaditi sprat njen je prvi roman. >>>
AMERIČKA DINASTIJA

AMERIČKA DINASTIJA

Oblast: Savremeni YA
ISBN: 978-86-10-03069-3
Format: 145x205
br. str.: 320
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 999,00 DIN
Na sajtu: 799,00 DIN
Ušteda: 200,00 DIN

LJUBAV. DRAMA. KRUNA. DUG.

Nakon završetka Rata za nezavisnost, narod je ponudio krunu i presto generalu Džordžu Vašingtonu. Dva i po veka kasnije, dinastija Vašington je i dalje na tronu i brine o americkom narodu. U svetu raskošnih balova, elegantnih haljina i naizgled savršenih licnosti, dve princeze lutaju hodnicima intriga, laži i tajni.

OVO JE PRICA O AMERICKOJ DINASTIJI.

Princeza Beatris je oduvek znala da mora da poštuje stroga pravila, za razliku od njene sestre Samante, koja ih rado krši. Nikada nije smela sebi da dozvoli da se opusti na nekoj zabavi, niti da se zaljubi u onoga koga njeno srce zaželi. Jednoj buducoj kraljici takvo ponašanje ne prilici, a kako se bliži dan proglašenja, osecaj dužnosti i odricanja pocinje sve više da je guši.
Od ovog trenutka, u njoj su dve Beatris: i devojka i naslednica krune. Kad žele razlicito, kruna mora da pobedi. Uvek.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar