Vulkan izdavaštvo | ŽENA NA PROZORU USKORO I NA FILMSKOM PLATNU!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
25. jul 2018.
ŽENA NA PROZORU USKORO I NA FILMSKOM PLATNU!
Glumac Geri Oldman je ovogodišnji najbolji glumac za film Darkest Hour i on će zajedno sa glumicama Ejmi Adams, koja će igrati glavnu žensku ulogu, i Džulijan Mur glumiti u fiilmskoj adaptaciji knjige Žena na prozoru koju će režirati Džo Rajt, a scenario će napisati Trejsi Lets. Film je planiran da bude prikazan 2019. godine.

O knjizi:

Priča je neverovatna, zar ne? Ali to se stvarno dogodilo. Znam šta sam videla... 

Ana Foks živi sama, u četiri zida koja zove svojim domom, a njena omiljena i skoro jedina zabava jeste da posmatra komšije kroz prozor. Ne može da se natera da izađe napolje. Ne ide u kupovinu namirnica niti u šetnje po parku, čak ni ne pokupi poštu sa ulaznog stepeništa. Samo gleda kroz prozor i posmatra. A onda se u kuću preko puta njene useljavaju nove komšije, Raselovi: otac, majka, sin tinejdžer.

Slika savršene porodice raspada se u paramparčad jedne večeri kada Ana vidi nešto što nije trebalo. Sada mora da uradi sve što je u njenoj moći da otkrije šta se stvarno desilo. Ali, ako to i uradi, da li će joj iko poverovati? A pre svega, da li veruje samoj sebi?

Šta je stvarno? Šta je mašta? Ko je u opasnosti? Ko kontroliše sve? U ovom đavolski uzbudljivom trileru niko i ništa nije onakvo kakvim se čini.

A. DŽ. FIN
 pisao je za brojne publikacije, uključujući i Los Anđeles tajms, Vašington post i Tajmsov književni dodatak. Prava za Finov prvenac, Žena na prozoru, prodata su u više od trideset pet zemalja širom sveta, a kompanija Foks po knjizi snima film. Rođen je u Njujorku, ali je deset godina živeo u Engleskoj pre nego što se vratio u Njujork.