Young Adult | Novi roman za tinejdžere: Neobičan slučaj Noe Hipno
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
četvrtak, 04. jul 2019.
Novi roman za tinejdžere: Neobičan slučaj Noe Hipnoze

Nagrađivani roman Neobičan slučaj Noe Hipnoze na šarmantan i neposredan način govori o tinejdžerskim problemima, prvim ljubavima, (ne)ostvarenim snovima i otkriva čitaocima kakav je osećaj biti hipnotisan.

Glavni junak Noa Oukman je šesnaestogodišnjak, Bouijev sledbenik, koncizan istoričar, razočaran plivač, sin, brat i prijatelj. Nakon žurke, Noa je hipnotisan i počinje da uviđa izvesne promene u ponašanju svojih bližnjih. Dok pokušava da dokuči misteriju o hipnozi kojoj se podvrgao, kao i kako da svoj život vrati na staro, Noa će morati da donese važnu odluku o budućoj karijeri.

Neobičan slučaj Noe Hipnoze donosi sasvim realan pogled na želje i snove tinejdžera. Ova nezaboravna priča otkriće čitaocima kako veze mogu istovremeno i da bole i da nas izleče.

Autor ovog neobičnog romana Dejvid Arnold živi u Leksingtonu, u američkoj saveznoj državi Kentaki. Zahvaljujući svojoj posebnosti, njegovi romani prevođeni su na više od deset svetskih jezika i nalaze se među najprodavanijim na listi Njujork tajmsa. O popularnosti knjige Neobičan slučaj Noe Hipnoze dovoljno govori činjenica da je filmska kuća Paramaunt otkupila prava za ekranizaciju, pa u narednom periodu možemo da očekujemo i filmsko ostvarenje. Dok se Noa ne pojavi na velikom platnu, knjigu, kao i mnoge druge naslove za tinejdžere možete potražiti u YA Vulkanu.