Young Adult | PET STVARI IZ BUDUĆNOSTI KOJE BI KETRIN MAKGI VOLEL
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
sreda, 25. jul 2018.
PET STVARI IZ BUDUĆNOSTI KOJE BI KETRIN MAKGI VOLELA DA VEĆ POSTOJE!
Autorka knjiga „Hiljaditi sprat“ i „Vrtglave visine“, Ketrin Makgi,  navela je pet stvari iz budućnosti koje bi želela da već postoje. :)

1. 
Samoupravljački automobili: Ne mogu da dočekam da se ovo ostvari! Uglavnom zato što mrzim gužvu u prevozu (i uprkos onome što Kord kaže, zapravo ne mislim da je vožnja tako zabavna). Sada koristim vreme u automobilu da slušam kantri muziku, radio/podkastove/audioknjige, ali čim automobili mogu sami da upravljaju, moći ćemo da čitamo ili spavamo, što zvuči predivno.

2. Odeća koja menja boju: Želim odeću i obuću koji menjaju boju. Naročito obuću. Najgori osećaj na svetu je kada pronađete nove cipele koje vam se dopadaju a morate da odlučite da li ćete ih kupiti u crnoj, zlatnoj ili bež (upadljivo roze) boji. Koliko bi bilo dobro kada biste mogli da nosite samo jedan par štikli koje mogu da menjaju boju i uklapaju se sa bilo kojom garderobom koju nosite, ako pritisnete dugme?! 

3. Jednotračni vozovi:
 Volim da putujem, ali trenutno međunarodna putovanja koštaju puno i oduzimaju mnogo vremena. Ne mogu da dočekam dan kada ćemo moći da putujemo od Njujorka do Evrope za samo nekoliko sati i to vozom ispod Atlantskog okeana. Ko zna, a možda ćemo moći da odemo u Pariz na večeru, onako kako to rade moji likovi u knjizi. 

4. Erisini uređaji za lepotu: Ne podnosim da feniram kosu. Molim vas dajte mi magični  stajler za kosu! Zašto još uvek nije napravljen? 

5. Putovanje na mesec:
 Definitivno bih otišla na odmor na mesecu. Uglavnom bih mogla da lebdim i radim jogu na nultoj gravitaciji. A pogled na zemlju bi jednostavno bio NEVEROVATAN!

A na prvom mestu, ono što ne mogu da dočekam u budućnosti je objavljivanje Vrtoglavih visina. Jedva čekam :)