Vulkan izdavaštvo | „IZGUBLJENA BIBLIJA“ IGORA BERGLERA!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
9. jul 2018.
„IZGUBLJENA BIBLIJA“ IGORA BERGLERA!
Ruminski autor, Igor Bergler, postao je naprodavaniji pisac prodavši oko 100.000 primeraka u prvoj godini i to je prva knjiga u rumunskoj istoriji koja je prodata u više od 10.000 primeraka u pretprodaji.

„Izgubljena biblija“ bila je hit sajma knjiga u glavnom gradu Rumunije, Bukureštu. Preko 125.000 posetilaca je glasalo za najpoželjniju knjigu na sajmu na osnovu čega i osvaja najprestižniju nagradu.

Jedan od najboljih mlađih kritičara, Mihai Ivanov, izjavio je da je „Izgubljena biblija“ najbolji triler koji je do sada objavio neki rumunski autor.
Džordž Arion, čiji su detektivski romani poznati u Ruminiji, kaže: „Ovaj čovek je pun informacija o svemu i on stvarno zna napisati triler. „Izgubljena Biblija“ može vrlo lako postati međunarodni bestseler.“
Umetnički kritičar, Pavel Susara, kaže da je „Izgubljena biblija“ jedinstvena knjiga u rumunskoj, kao i u međunarodnoj književnosti

Prva knjiga autora Igora Berglera „Izgubljena Biblija“ uživa veliki uspeh i u Rusiji i Ukrajini.
Za ovu knjigu kupljena su autorska prva u 30 zemalja, uključujući i Penguin Random House. Prva zemlja, posle Rumunije, u kojoj je knjiga objavljena bila je Rusija, a biće objavljena ove godine u Srbiji, Italiji, Španiji i Centralnoj i Južnoj Americi.

O knjizi:

Zavera stara pet vekova. Skrivena poruka surovog vladara. Tajanstveni obred inicijacije.
Biblija krije tajnu koja može promeniti svetski poredak.

Profesor Čarls Bejker se službeno nalazi u gradu gde je Drakula rođen da bi prisustvovao konferenciji najpoznatijih istoričara u svetu. Ali nezvaničan razlog njegovog prisustva u srcu Transilvanije jeste da otkrije duboko skrivenu porodičnu tajnu. 

Kada tri neobična zločina promene tok njegovog plana, a profesor Bejker se nađe u centru ogromne zavere, koja traje više od pola milenijuma. Članovi organizacije kontrolišu finansijsko tržište, medije i najvažnije industrije. Oni nadgledaju internet i društvene mreže i upravljaju vladama širom sveta. Jedino što može da ih zaustavi je tajna skrivena od Drakule u „Gutenbergovoj Bibliji“. 

Najkontroverznija ličnost istočne Evrope, Vlad Cepeš, sponzorisao je ambiciozni projekat koji će promeniti svet. Projekat glasi: umnožavanje poruka koje treba da dešifruju samo pojedini. Godine 1455. kod je sakriven u prvom izdanju ikada objavljenom - „Biblija B42“ još poznata kao „Gutenbergova Biblija“. 

Senka se pojavljuje svakih trideset godina.

Trejler za knjigu možete pogledati na ovom linku.