Vulkan izdavaštvo | Svetski bestseler LeBootCamp dijeta konačno i
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
30. jul 2015.
Svetski bestseler LeBootCamp dijeta konačno i u Srbiji
LeBootCamp metod autorke Valeri Orsoni je više od programa za mršavljenje, to je inovativan i efikasan pristup koji će promeniti vaš stil života.

Režim ishrane opisan u knjizi stekao je više miliona pristalica u 40 zemalja širom sveta, i ovo je bila najprodavanija knjiga u Francuskoj u maju i junu 2015. godine.
Valeri Orsoni uspela je da postigne ono što je većini ljudi nedostižno- da pretvori svoj najveći životni problem u životni uspeh. Boreći se sa sopstvenim zdravstvenim problemima i viškom kilograma, napisala je vodič namenjen ljudima koji brinu o sebi i svom zdravlju i koji žele da izgube kilograme a da istovremeno uživaju u životu i hrani.

LeBootCamp režim zasnovan je na četiri jednostavna principa:

› Gurmanska ishrana: hrana je previše ukusna da bismo je se odrekli – zdravlje i vitkost mogu se postići uz uživanje u svim grupama namirnica.
› Lagane vežbe: dostignite željenu formu i pokrenite sve mišiće a da pri tome ne provedete bezbrojne sate u teretani.
› Motivacija: u danima kada ste neraspoloženi i kad vam je istrajnost na izmaku, proverene tehnike vam garantuju da ćete ostati na pravom putu, bez obzira na sve.
› Stres i spavanje: kada dovedete telo i um u harmoniju i umanjite stres, poboljšaćete kvalitet sna i uz to početi da topite masne naslage sa najkritičnijih delova tela.

Svetski mediji prenose da je 92% žena koje su prihvatile LeBootCamp metod oslabilo u proseku 10kg, i zadržalo tu težinu trajno. Oni pišu da Orsoni svojom posvećenošću zdravom životu i pravilnoj ishrani uspeva da pomogne slavnim klijentima i ljudima širom sveta da poboljšaju svoje zdravstveno stanje.

LeBootCamp dijeta nalazi se u svim knjižarama Vulkan širom Srbije, kao i u ostalim bolje snabdevenim knižarama u našoj zemlji.