Young Adult | 13 ČINJENICA KOJE MOŽDA NISTE ZNALI O „VRTOGLAVIM V
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
sreda, 18. jul 2018.
13 ČINJENICA KOJE MOŽDA NISTE ZNALI O „VRTOGLAVIM VISINAMA“!

Predstavljamo vam 13 činjenica koje možda niste znali o nastavku knjige Hiljaditi sprat, koji svi već dugo iščekujete. I da, još samo malo, i Vrtoglave visine  stiže i u vaše domove! :)

1. Niko nije znao da li je pala, ili je gurnuta, ili je – pritisnuta težinom neizgovorenih tajni – odlučila da skoči. Da li ste spremni da saznate šta se desilo sa Eris Dod-Radson?

2. Dok žive na visinama, u sjaju i glamuru, petoro tinejdžera krije opasne tajne o jednoj strašnoj noći. Jer svako od njih u sebi nosi i svetlost i tamu. Baš kao i OgledalaOgledala su, zapravo, dve različite kule, jedna svetla i jedna tamna. Nijedna nema značenje bez druge, kao mnogo stvari na našem svetu. Znate li sve njihove tajne?

3. A tu je i Kaliopi, nova junakinja. Ona je tajanstvena lepotica koja stiže u Njujork odlučna da im svima pomrsi konce? I zna tačno odakle da počne... Da li će uspeti da ih posvađa?

4. Ukoliko ste uživali u neočekivanim tinejdžerskim serijama Gossip Girl ili Pretty Little liars, onda je ova knjiga stvorena za vas.

5. Ako vam je, kojim slučajem, u knjizi Hiljaditi sprat nešto ostalo nejasno i nerazjašnjeno na početku knjige Vrtoglave visine sve dileme će vam biti rešene i bićete spremni da uplovite u nastavak ove trilogije.

6. Genijalni zaplet, skandalozne tajne i mnogo obrta čine ovu knjigu pravom knjiškom poslasticom. Verujte nam, poželećete da se ova trilogija nikada ne završi.

7. Knjiga Vrtoglave visine je druga po redu na Njujork Tajms listi bestselera. 

8. Ako se plašite visina najverovatnije ćete poželeti da skrenete pogled... Ali ne i ako se radi o VRTOGLAVIM VISINAMA! :)

9. Potpuno originalna i maštovita knjiga - od fascinantne vizije budućnosti do skandaloznih života glavnih likova.

10. U kulama, niko nije siguran - jer neko gleda svaki potez i to sa osvetom na umu. Na kraju, u svetu tako vrtoglavih visina, samo ste na korak od zastrašujućeg pada.

11. Knjiga koja je prava drama, a opet glamurozna i zabavna.

12. U pripremi je serija koja će biti zasnovana na romanu.

13. Ovo delo je prevedeno na čak 25 jezika.

 

I da, ne zaboravite da u ovom svetu vrtoglavih visina, samo jedan pogrešan korak znači užasan pad.