Vulkan izdavaštvo | PROMOCIJA NOVE KNJIGE SLAVICE SQUIRE!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
25. septembar 2017.
PROMOCIJA NOVE KNJIGE SLAVICE SQUIRE!

Slavica Squire svojim radom i životom inspiriše sve nas da ostvarimo svoje snove i postanemo najbolja verzija sebe, da živimo srećno, da postanemo još uspešniji u svemu što radimo i da se okružimo ljubavlju.

Slavica Squire i Vulkan izdavaštvo pozivaju Vas na promociju i potpisivanje NOVE knjige, prvog NLP trener u Srbiji i osnivača prvog NLP Instituta, pod nazivom
Najbolja osveta od svih je SREĆA. 

Promocija će biti održana u četvrtak, 28. septembra u 12 časova u knjižari Vulkan Ušće.

U ovoj sjajnoj knjizi Slavica nam poručuje da oslobodimo svoje resurse koji su zarobljeni emocijama ljutnje i besa, i podarimo sebi krila da poletimo dalje i da živimo život kakav zaslužujemo. Jer kada oprostimo nekome ko nas je duboko povredio, to je čin našeg ličnog napretka i opraštanja samom sebi, a iz toga proizilaze dozvola i snaga da ostvarimo svoje snove.  Sve što treba da uradimo je da postupimo po uputstvima iz ove knjige, koja ima za cilj da nam pruži konkretne, praktične, isprobane alate i metode, čijom upotrebom lako možemo da se rasteretimo, da postanemo uspešni i srećni, i da to ostanemo bez obzira na sve. 


SLAVICA SQUIRE
prvi NLP trener u Srbiji i osnivač prvog NLP Instituta, donela je NLP u našu zemlju. Uspešno se bavila poslovima u prodaji u Nemačkoj i tada je došla u kontakt sa vodećom svetskom metodologijom za lični i profesionalni razvoj – Neurolingvističko programiranje (NLP). Pošto u Srbiji ova metodologija nije bila poznata do tada, iz velike ljubavi prema svojoj zemlji i NLP-u, odlučuje se na neverovatan potez: daje otkaz i donosi ovu izvanredno korisnu metodologiju u Srbiju. Godine 2004. počinje sa prvim profesionalnim NLP treninzima na srpskom jeziku za top-menadžere, 2006. osniva prvi NLP Institut, a 2008. i prvu Coaching Akademiju u Srbiji.