Vulkan izdavaštvo | USKORO: Dalas '63 sa redizajniranim koricama
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
13. april 2016.
USKORO: Dalas '63 sa redizajniranim koricama
Vulkan je rešio da obraduje sve ljugitelje Stivena Kinga reditzajniranim izdanjem bestselera Dalas 63 inspirisanim istoimenom televizijskom serijom koja se ovog proleća prikazuje na FOX televiziji!

Stiven King je bio aktivno uključen u ekranizaciju svog dela, kao jedan od producenata, pa verujemo da snimljenih osam epizoda neće razočarati ni  njegove najveće ljubitelje. Producentske kuće Warner Bros i Bad Robot Productions garantuju devet časova materijala vrhunskog kvaliteta.

Roman Dalas 63 je Kingovo remek-delo epskih razmena. Džon Kenedi je ubijen i svet je zauvek izmenjen. Šta bi bilo kada bi to moglo da se promeni?Šta ako jedan čovek ima mogućnost da se vrati kroz vreme i izmeni tok istorije?
Džejk Eping je tridesetpetogodišnji nastavnik engleskog jezika u američkoj državi Mejn. Jednog dana, prijatelj Al će mu otkriti neverovatnu tajnu: u njegovoj ostavi nalazi se vremenski portal koji vodi u 1958. godinu. Al ubeđuje Džejka da krene u neverovatnu misiju – koja je odjednom nestvarno stvarna – da pokuša da spreči Kenedijevo ubistvo. Tako počinje Džejkova avantura, u kojoj kao Džordž Amberson dospeva u svet Elvisa i Džona Kenedija, upoznaje osobenjaka Lija Osvalda i lepu bibliotekarku Sejdi Danhil, koja postaje ljubav njegovog života.
Džejkov novi život prevazilazi sve zakone fizike i normalne granice prostora i vremena, ali da li će to biti dovoljno da ostvari svoju misiju?