Vulkan izdavaštvo | POBEDA RAJANA HOLIDEJA!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
5. jul 2018.
POBEDA RAJANA HOLIDEJA!
Čak četiri knjige Rajana Holideja prihvaćene su na najbolji mogući način od strane brojnih poznatih ličnosti (od sportskih zvezda, političara, muzičara, poslovnih ljudi). Ali su stigle i do srca mnogih čitalaca, jer je do sada, prodato preko milion primeraka njegovih knjiga širom sveta.

Formula za uspeh postoji i primenili su je razni izuzetno uspešni ljudi, od Rokfelera do Stiva Džobsa. Kad god su se našli u nekoj bezizlaznoj situaciji, pronašli su način da postignu neverovatan trijumf kakav svi priželjkujemo, a njihov uspeh počiva na svevremenom filozofskom principu koji je još davno otkrio Marko Aurelije.

Slavni rimski imperator definisao je jednu od najefikasnijih veština za prevazilaženje prepreka, rekavši da ono što nam stoji na putu postaje put. Iako izrečena pre više od dva veka, ova mudrost i danas može da nam pomogne da preobrazimo sopstvene slabosti u snagu i pokažemo svetu od čega smo sazdani.

Knjiga Od prepreke do pobede prevedena je na čak 17 jezika. U SAD prodato je preko 300.000 primeraka, a ukupno na svim jezicima beleži neverovatan rezultat, od preko 420.000 primeraka.

Vredi je pročitati, zar ne? :)

RAJAN HOLIDEJ
 je pisac i medijski konsultant. Sa devetnaest godina, napustio je fakultet kako bi bio šegrt Roberta Grina, autora bestselera 48 zakona moći. Radio je i kao direktor marketinga u kompaniji American Apparel, a njegova privatna agencija savetovala je brojna velika imena iz najrazličitijih industrija među kojima je i Gugl. Rajanovih pet dela prevedeno je na više od dvadeset svetskih jezika. Živi na ranču u okolini Ostina, u Teksasu, gde se bavi pisanjem i stočarstvom.