Vulkan izdavaštvo | DŽEJN OSTIN NA KIOSCIMA „MOJ KIOSK“!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
16. mart 2018.
DŽEJN OSTIN NA KIOSCIMA „MOJ KIOSK“!

Knjigu Džejn Ostin: Izabrana dela sada možete pronaći i na kioscima „Moj kiosk“ po ceni od SAMO 999 DINARA!

Jedinstveno jednotomno izdanje izabranih dela Džejn Ostin prava je poslastica za ljubitelje klasika, ali i savršen poklon za sve romantične sanjare, koji će uživati u tri bisera stvaralaštva legendarne britanske spisateljice: Razum i osećajnostGordost i predrasuda i Ema.

O knjizi
Motiv koji prožima sva tri dela je, naravno, ljubav, ali Motiv koji prožima sva tri dela je, naravno, ljubav, ali osim što obrađuje teme ljubavnih zavrzlama i ljubavnih jada, Džejn Ostin na izvanredan način prikazuje sliku vremena u kojem je živela, kada je brak bio jedini način da se žena ostvari, pa je zato izbor muža bio izuzetno važan. Dogodovštine njenih originalnih i slobodoumnih heroina pravi su lek za dušu i neodoljivo štivo kojem ćete se uvek  rado vraćati.

O autorki
Džejn Ostin rođena je u Stiventonu za koji je ostala vezana čitav život i nikada se nije udala. Imala je šestoro braće i stariju sestru Kasandru sa kojom je bila jako bliska. Bila je natprosečno obrazovana za to vreme, pa se rano posvetila pisanju i prvu priču objavila već 1789. Njeni najpoznatiji romani Gordost i predrasuda i Razum i osećajnost i danas su izuzetno popularni i imali su nekoliko ekranizacija kao filmovi i serije.