Vulkan izdavaštvo | Pokloni uz svaku kupovinu na Sajmu knjiga!
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
21. oktobar 2015.
Pokloni uz svaku kupovinu na Sajmu knjiga!

Kao i prethodnih godina, naši verni prijatelji su se potrudili da vas obraduju lepim poklonima uz koje će čitanje biti još slađe.

Doncafé, dugogodišnji prijatelj Vulkan izdavaštva, za svaku kupovinu poklanja kesicu Doncafé Instant Mix kafe u nekom od fantastičnih ukusa! Takođe, prvih 200 kupaca knjige Svet kafe, sjajnog priručnika o kafi koju su dve kuće zajedno objavile, dobiće vredan poklon ‒ originalni Doncafé termos. Pored pomenutih poklona, sve kupce na našem štandu očekuje i degustacija sjajnih Doncafé instant kafa.

Kompanija Nectar, lider u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova i nektara u regionu, i ove godine će kupce na štandu Vulkan izdavaštva obradovati proizvodima iz svog asortimana. Ova višestruko nagrađivana kompanija, koja najsavremenijim tehnologijama i međunarodnim standardima kvaliteta doprinosi da potrošači svojim izborom kažu „nije svejedno“, pripremila je osveženje za sve posetioce štanda. 

Da vam Sajam knjiga bio slatko zadovoljstvo, ove godine se pobrinula kompanija Jaffa d.o.o. Za svaku kupovinu dečijih knjiga, na poklon dobijate najslađi slatkiš koji uvek prija ‒ Jafficu. Svi ostali kupci na našem štandu od kompanije Jaffa dobijaju sjajan poklon ‒ kutiju Tak krekera, laganih i hrskavih, inspirativnih zalogaja kojima će brzo eliminisati glad.

Novootvoreni lanac ekskluzivnih frizerskih salona u Beogradu ‒ Češalj i Makaze, ove godine će obradovati sve kupce na štandovima Vulkan izdavaštva. Sa fiskalnim računom dobijenim na nekom od naših štandova, ostvarujete specijalni popust od 10% na sve usluge ovih frizerskih salona. U salonima Češalj i Makaze klijenti dobijaju najviši mogući nivo kvaliteta u pružanju svih usluga vezanih za negu i stilizovanje kose, a u svakom salonu očekuju vas vrhunski profesionalci sa višegodišnjim iskustvom, koji su prošli specijalnu obuku kako bi zadovoljili visoke i precizno definisane kriterijume i standarde kvaliteta u pružanju usluga.

Kupce planetarno popularne knjige Mlađa autorke Pamele Redmond Satran očekuje originalni Golden Rose poklon vrhunskog kvaliteta ‒ Metalic Eyeliner u sjajnim, modernim bojama. Sve dame će uživati u ovoj savršenoj kombinaciji zabavnog romana i vrhunske Golden Rose šminke.

Pozorište Atelje 212, prestižna ustanova kulture od nacionalnog značaja, višegodišnji je prijatelj kuće Vulkan izdavaštvo. Ove godine, prvih dvesta kupaca najnovijeg hit naslova proslavljene književnice Gordane Kuić – Roman u slikama, očekuju dve poklon ulaznice za pozorišnu predstavu sa repertoara Ateljea 212. 

A za posluženje u našem VIP kafeu i ove godine se pobrinuo Zlatiborac. Posetioci našeg VIP kafea uživaće u suhomesnatim proizvodima sa Zlatibora koje karakteriše vrhunski kvalitet, duh tradicije i ukus prirode.

Sve goste našeg kafea The Black Turtle pivara iznenadiće i osvežiti sjajnim ukusima jedinog pravog piva u našoj zemlji.

Čekamo Vas u Hali 1, Hali 2 i Hali 4 Beogradskog sajma!